Voedingsadvies Daphne

Persoonlijke begeleiding aan huis/online begeleiding

Afvallen Roermond

Tijdens de Coronatijd zijn er bij veel mensen stiekem toch wel wat kilo’s bijgekomen. We waren allemaal veel meer thuis, kochten lekkere dingen om het toch een beetje gezellig te maken en bewegen werd ons moeilijk gemaakt omdat de sportscholen dicht waren.

Deze combinatie zorgt er dus voor dat we eigenlijk wat ongezonder zijn gaan leven en wellicht wat zijn aangekomen en dat terwijl het juist nu zo belangrijk is om juist gezond te leven. Want mensen die gezond leven, voldoende bewegen en geen overgewicht hebben zouden minder ziek van Corona worden. Tijd dus om te gaan investeren in jouw gezondheid. Zet jezelf op de eerste plaats en maak een afspraak met Voedingsadvies Daphne via het contactformulier om te beginnen met een gezondere leefstijl en daarmee ook afscheid te nemen van die extra kilo’s.

Voeding:

Met de juiste voeding kun jij ook afvallen. Elke week krijg je van mij gezonde recepten die makkelijk te bereiden zijn en makkelijk te combineren met jouw leefsituatie. Dus of je nou alleen woont of met een groot gezin, fulltime op kantoor werkt of juist thuis, de recepten zijn goed te bereiden of voor te bereiden. Kijk voor meer recepten hier ook op mijn site of volg mij op Pinterest.

Bewegen:

Daarnaast kijken we naar een vorm van bewegen die voor jou goed vol te houden is. Minimaal 30 minuten per dag, het liefst 60 minuten. Zoek iets wat jij leuk vindt. Vind je het leuk om iets samen te doen, zoek dan een teamsport of vraag een vriend of vriendin om samen iets te gaan doen. Je kunt ook lekker gaan wandelen of een stukje fietsen. Of ga elke dag kleine boodschappen doen, maar ga dan te voet of op de fiets in plaats van met de auto. En zorg dan dat je alleen alles van je boodschappenlijstje koopt en laat je niet verleiden tot iets lekkers natuurlijk!

Gelukkig zijn:

Wat maakt jou gelukkig? Waar krijg jij energie van? Dat zijn belangrijke vragen waarop we het antwoord samen gaan zoeken. Want gelukkige mensen krijgen meer voor elkaar en houden makkelijker vol.

Als je 0,5 kilo per week afvalt ben je goed bezig. Val je sneller af dan is de kans groot dat je de kilo’s snel weer aankomt en vaak zelfs nog wat extra kilo’s. Er wordt dus wel wat geduld gevraagd omdat het misschien minder snel gaat dan verwacht of gehoopt, maar geloof me, dat is echt beter want op deze manier blijven de kilo’s ervan af.

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken, wacht dan niet langer en maak een afspraak via contact

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn