Voedingsadvies Daphne

Persoonlijke begeleiding aan huis/online begeleiding

Werkwijze

Ik kom bij jou thuis! Voor de consulten kom ik bij jou thuis langs. Je hoeft de deur dus niet meer uit om te beginnen aan je nieuwe leefstijl!

We doen het samen!

Want samen denken en doen is heel belangrijk. Jij bent degene die het gaat doen, maar ik ben er om te helpen met zoeken naar wat voor jou haalbaar is, voor lekkere recepten, weekmenu’s en een steuntje in de rug! Dit doen we op basis van gezonde voeding en de juiste keuzes maken. Het is dus afvallen zonder dieet zodat jij een gezond gewicht bereikt. Ik ben jouw hulp bij afvallen zodat jij lekker in je vel zit en je weer slank voelt.

 1. Kennismakingsgesprek (telefonisch)
  Het doel van het kennismakingsgesprek is dat wij elkaar al leren kennen. Ik vind dit een fijne basis om samen verder te werken en op deze manier kunnen we tijdens het intakegesprek meteen beginnen. 
 2. Intakegesprek.
  Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw huidige situatie en bepalen we welke doelen je wilt bereiken. Je krijgt van te voren van mij een intakeformulier en een eetdagboek toegestuurd, die je invult voor het intakegesprek en naar mij toestuurt.
 3. Adviesconsult.
  Daarna volgt een adviesconsult waarin we het plan van aanpak samen bespreken zodat we zeker weten dat het behalen van jouw doelen op een voor jouw haalbare manier gaat.
 4. Vervolgconsult.
  De consulten daarna zijn er om te kijken of je nog op het juiste pad zit om je doelen te behalen of dat we misschien iets moeten aanpassen. Misschien heb je zelf ideeën voor veranderingen of heb je vragen. Tijdens deze gesprekken hebben we het daar over.
 5. Los meet- en weegconsult.
  Tijdens alle gesprekken/consulten hebben we een meet- en weegmoment. Dit is nodig om de voortgang in de gaten te houden. Dit doe ik met een weegschaal om gewicht, vetpercentage en BMI te bepalen en met een meetlint om de buikomvang te meten. Dit gebeurt met kleren aan, dus zorg dat je steeds ongeveer even dikke kleren aan hebt.
  Mocht er nu een wat langere tijd tussen de consulten in zitten, dan vind je het misschien fijn om tussendoor van een meet- en weegconsult gebruik te maken waarin we alleen meten en wegen om te kijken hoe je ervoor staat.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN):
Ik ben aangesloten bij de BGN. Als lid van de BGN kun je van mij het volgende verwachten:

 • ik heb een officieel diploma gewichtsconsulent 
 • ik volg de Richtlijnen goede voeding en het voedingscentrum
 • ik werk niet met afslankproducten en maaltijdvervangers
 • vaak wordt een deel van de kosten vergoed
 • ik doe nascholingen om op de hoogte te blijven
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn