Voedingsadvies Daphne

Persoonlijke begeleiding aan huis/online begeleiding

Recensies

Ik ben blij met het resultaat omdat ik weet dat dit haalbaar zal blijven voor mij en ik niet weer de kilo’s bij zal komen. Voorheen kookte ik uit “kant en klaar pakjes” en was koken niet mijn grootste hobby. Vanaf het moment dat mijn begeleiding met Daphne begon kreeg ik weekmenu’s doorgestuurd. Hier keek ik eerst heel erg tegenop! Hoe ga ik dit inplannen in onze huishouding (man en 2 kids, 6 en 9 jaar) Hoe gaan zij dit vinden om te eten? Ik kan nu zeggen... heel erg goed.

Soms wat aanpassingen maar zij leren nu ook met verse producten koken en eten en genieten hier net zo zeer van! (De aanhouder wint)

Miranda (38) uit Roermond


Daphne heeft op dusdanige wijze coaching verzorgd, dat het reëel en uitvoerbaar was, passend bij de levensstijl en voorkeursmaken van mij als cliënt. Daphne weet van mijn (soms overvolle) werkdagen en weet dat het niet reëel is om te denken dat ik dit zomaar veranderd krijg. Ze heeft tijdens de coaching juist ingestoken op de kleine veranderingen die wel haalbaar en helpend waren.

Daphne heeft stimulerend respectvol gereageerd op momenten waarop het moeilijk was om de goede mindset vast te houden. Als het vandaag niet lukt, is er morgen weer een nieuwe dag waarop het wel gaat lukken.

Anoniem (44) uit Roermond


Ondanks dat ik wel wist hoe ik moest leven en eten om kilo's kwijt te raken heb ik nog veel hulp aan Daphne gehad . Ze heeft me veel recepten aangereikt waardoor ik gevarieerder ging koken. Ze was er als het even tegen zat . Nooit een oordeel , ook al ging het wel eens niet zo lekker. En leuk enthousiast als ik weer wat kwijt was . Die stimulans heb je nodig!

Kortom, veel aan Daphne gehad . Ik zou, als ik opzoek was naar een voedingsdeskundige, Daphne graag naast me hebben staan . Veel kennis en een prettig , rustig persoon!

En nu door! Opgeven is geen optie 💪🏽

Vivian (45) uit Roermond

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn