Voedingsadvies Daphne

Persoonlijke begeleiding aan huis/online begeleiding

Wie ben ik

Mijn naam is Daphne van Kuijck. Ik woon samen met mijn man, 3 kinderen en onze 2 huisdieren in Herten.

Ik vind het ontzettend leuk om te bakken. Dat is natuurlijk niet de gezondste hobby. Ik ben daarom gaan zoeken naar recepten met gezondere, natuurlijke ingrediënten en daarvan zijn er genoeg.  Heb je geen zin om zelf te bakken, maar wel trek in wat lekkers? Kijk dan eens bij gezonde baksels. Dan bak ik voor jou!

Van jongs af aan heb ik zelf al een maatje meer en ik weet goed hoe het is om af te vallen en weer aan te komen. Het welbekende jojo effect. Hier wilde ik verandering in brengen en daarom ben ik de opleiding “voedingsconsulent” gaan doen. Ondertussen ben ik zelf een aantal kilo’s kwijt, maar ik ben nog niet daar waar ik wil zijn. Ik ga zelf dus ook nog even door!

Ik vind het belangrijk om te kijken naar wie jij bent. Iedereen is namelijk anders. Daarom kijk ik samen met jou naar wat bij jou past en wat niet, want als je zelf meedenkt en mee ontdekt wat voor jou werkt, dan hou je het ook vol!

Ik help jou bij het zoeken naar het voor jou juiste pad, geef jou advies, denk met je mee, geef je lekkere recepten en wil dat steuntje voor jou in de rug zijn.

Maak een afspraak via het contactformulier.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn